NL
Toegevoegd aan Mijn favorieten

6 redenen om met Financial Talents te werken

Meer dan 200 bedrijven schakelden ons in het verleden al in voor de rekrutering van hun financiële profielen. Bent u ook op zoek naar de juiste finance professional? Ontdek onze troeven:

1. One stop shop voor financial human capital

Financial Talents helpt u met Werving & Selectie, Project sourcing en Interim management van finance & accounting professionals. Voor zowel permanente als tijdelijke oplossingen staan gespecialiseerde consultants voor u klaar:

  • Expert Consultants: zij beheren alle vaste vacatures en gaan voor u op zoek naar de beste kandidaat op de markt.
  • Solution Consultants: zij doen er alles aan om de beste oplossing op dit moment te vinden en beschikken daarvoor over een uitgebreide pool van onmiddellijk inzetbare interim-managers, project managers en andere tijdelijke medewerkers.

Wilt u in afwachting van een definitieve oplossing alvast een tijdelijke medewerker inschakelen? Ook dat kan.

2.Specialisatie in de financiële sector

Sinds onze oprichting in 2010 focussen wij ons volledig op rekrutering van financiële profielen. Met medewerkers die meer dan 10 jaar expertise hebben in rekrutering voor accounting en finance, is onze toegevoegde waarde maximaal.

3.Ondernemende partner voor financieel talent

Als dynamisch en niet-beursgenoteerd bedrijf kunnen we snel schakelen en optimaal inspelen op de omstandigheden op de arbeidsmarkt. Resultaat: een flexibele oplossing die volledig is afgestemd op uw bedrijfsnoden. Ons ondernemerschap merkt u ook op andere vlakken. Zo beperken onze consultants zich niet tot de klassieke rekruteringskanalen om voor u het juiste financiële talent te vinden. Tijdens hun search zetten ze ook in op social media, events of hun persoonlijke netwerk.

4.We gaan verder dan onze collega’s

Financial Talents is ervan overtuigd dat er ook een match moet zijn op het vlak van bedrijfscultuur. Daarom peilen we niet alleen naar de technische skills, maar ook naar de motivatie en de persoonlijkheid van de kandidaat. Als werkgever krijgt u een cv én een persoonlijke video waarin uw nieuwe potentiële medewerker zich voorstelt. Zo weet u meteen of het op alle vlakken goed zit.

5.Partnership op lange termijn

Voor een doeltreffende rekrutering is het cruciaal dat we uw bedrijf door en door kennen. Daarom streven we naar een langetermijnsamenwerking en kunt bij ons rekenen op een vaste finance consultant die uw dossier van A tot Z opvolgt.

6. Meer dan 50.000 Financial Talents verspreid over het hele land

Met Financial Talents kies je voor een indrukwekkende database van 50.000 kandidaten, zowel vaste als tijdelijke medewerkers en interim-managers. Dankzij onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Kortrijk kunnen we u in elke regio van België finance professionals voorstellen.

Wil je meer weten over Financial Talents Vlaanderen of heb je een vraag, neem dan contact met ons op.

Financial Talents Vlaanderen,
024 740 670


Wil je meer weten over Financial Talents Wallonië of heb je een vraag, neem dan contact met ons op.

Financial Talents Wallonië,
042 774 520

Zoekt u een finance professional?

Op zoek naar financieel talent dat bijdraagt aan de groei van uw bedrijf? Bezorg ons het gewenste profiel en we contacteren u zo snel mogelijk.

Plaats een aanvraag voor uw finance vacature
Waarom via Financial Talents?

Sinds 2010 is Financial Talents gespecialiseerd in financiële vacatures. Ontdek waarom Financial Talents je ideale partner is als financieel professional.

Ontdek wat Financial Talents voor jou kan betekenen
Wil je werken bij Financiel Talents?

Zin in een uitdagende job bij een jonge en ambitieuze kmo? Bij Financial Talents kom je terecht in een no-nonsense omgeving waar teamspirit centraal staat.

Maak kennis met Financial Talents en bekijk de interne vacatures