NL
Toegevoegd aan Mijn favorieten

Kandidaten aan het woord over Financial Talents

In de afgelopen jaren vonden meer dan 1000 kandidaten een nieuwe job via Financial Talents. Ontdek hun getuigenis.

Ann:

Tijdens de interviews wordt er duidelijk geluisterd naar wat de kandidaat zoekt in zijn job en in welke omgeving hij/zij best aard. Hierdoor wordt de kandidaat niet overstelpt met aanbiedingen die toch niet tot interessesfeer behoren, wat dikwijls wel het geval is bij andere rekruteringskantoren. De consultants van Financial Talents weten perfect aan te voelen wat een kandidaat zoekt en hebben voor mij alleszins “the perfect match” gevonden. 

Nadia:

Toen ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging, ben ik op de klassieke manier gestart door het bekijken van online advertenties. Zo ben ik in contact gekomen met Financial Talents. Tijdens het kennismakingsgesprek viel mij vooral de persoonlijke aanpak en grondige bevraging op. Voor het eerst had ik het gevoel dat er echt geluisterd werd naar mijn verwachtingen en dat deze ook werden gerespecteerd. Bij de tweede voorstelling van een vacature was het al raak . Men informeerde mij over een opportuniteit die volgens hen mij op het lijf geschreven was. En inderdaad, tijdens het sollicitatiegesprek voelde iedereen onmiddellijk aan dat er een volledige match was op vlak van bedrijfscultuur, jobinhoud, persoonlijkheid en verwachte capaciteiten. Ik werk ondertussen ruim 1.5 jaar bij deze werkgever en  ben ik nog steeds zeer tevreden met deze beslissing.  Samenwerken met Financial Talents voelde aan als een ondersteuning in mijn zoektocht naar een nieuwe job. Zij kijken daadwerkelijk uit naar de juiste persoon voor de juiste  functie in de juiste werkomgeving.  Deze consultants zijn mensen met een passie, to the point, weten van wanten en zijn goede verstaanders. Omwille van deze redenen en positieve ervaring,  raad ik mijn kennissen en connecties aan om met Financial Talents samen te werken.

Elien:

Dankzij Financial Talents heb ik mijn eerste job gevonden. Na een grondig interview op kantoor wisten de consultants van Financial Talents mij te gidsen in mijn zoektocht en aangepast vacatures aan te bieden. Hoewel ik op het eerste zicht niet in aanmerking kwam voor de vacature heeft Financial Talents mij kunnen helpen tot en met het contractvoorstel. Dankzij een zeer goede communicatie tussen Financial Talents en de klant kan ik nu mijn carrière starten!

Zoekt u een finance professional?

Op zoek naar financieel talent dat bijdraagt aan de groei van uw bedrijf? Bezorg ons het gewenste profiel en we contacteren u zo snel mogelijk.

Plaats een aanvraag voor uw finance vacature
Waarom via Financial Talents?

Sinds 2010 is Financial Talents gespecialiseerd in financiële vacatures. Ontdek waarom Financial Talents je ideale partner is als financieel professional.

Ontdek wat Financial Talents voor jou kan betekenen
Wil je werken bij Financiel Talents?

Zin in een uitdagende job bij een jonge en ambitieuze kmo? Bij Financial Talents kom je terecht in een no-nonsense omgeving waar teamspirit centraal staat.

Maak kennis met Financial Talents en bekijk de interne vacatures