NL
Toegevoegd aan Mijn favorieten

Klanten aan het woord over Financial Talents

Meer dan 400 bedrijven konden de afgelopen jaren rekenen op een geslaagde samenwerking. Ontdek wat zij vertellen over hun ervaring met Financial Talents en lees hun testimonials.

Lid van het directiecomité

We werken al een paar jaar samen met Financial Talents, en zijn daar tot nu toe bijzonder tevreden over. De samenwerking verloopt vlot, projecten worden goed opgevolgd, de communicatie is duidelijk en men staat open voor feedback. Vooral de no-nonsense en to-the-point aanpak bevalt ons uitstekend. Wat wij ook appreciëren is dat kandidaten niet worden opgedrongen en men tevens oog heeft voor de mens achter de kandidaat. Voor nieuwe vacatures doen wij spontaan terug een beroep op Financial Talents !

 Audit en investment manager

We hebben reeds meerdere succesvolle rekruteringen van een Interne Auditor via Financial Talents achter de rug en kunnen alleen maar positief zijn over de aanpak. Wat het verschil maakt is dat er goed geluisterd wordt naar de kleine maar belangrijke details die specifiek zijn, niet alleen aan de inhoud van de functie, maar ook aan de omgeving waarbinnen deze functie dient te worden uitgevoerd en de verwachtingen die er zijn. Op deze manier zijn we telkens gekomen tot de best mogelijke fit tussen functie en kandidaat.

Finance Manager

Wat opvalt in het rekruteringsproces bij Financial Talents is dat ze zich steeds als luisterend oor opstellen en flexibel zijn in het bijsturen van de zoektocht naar de ideale kandidaat.  Er wordt zorgvuldig met de feedback van recruiter en kandidaat omgegaan, wat resulteert in aanwervingen met een lange-termijn visie.  Zowel welbevinden van kandidaat als het passen in een bedrijfscultuur zijn belangrijke factoren, die ze bij Financial Talents hoog in het vaandel dragen.


Kandidaten aan het woord Getuigenissen van sollicitanten
Zoekt u een finance professional?

Op zoek naar financieel talent dat bijdraagt aan de groei van uw bedrijf? Bezorg ons het gewenste profiel en we contacteren u zo snel mogelijk.

Plaats een aanvraag voor uw finance vacature
Waarom via Financial Talents?

Sinds 2010 is Financial Talents gespecialiseerd in financiële vacatures. Ontdek waarom Financial Talents je ideale partner is als financieel professional.

Ontdek wat Financial Talents voor jou kan betekenen
Wil je werken bij Financiel Talents?

Zin in een uitdagende job bij een jonge en ambitieuze kmo? Bij Financial Talents kom je terecht in een no-nonsense omgeving waar teamspirit centraal staat.

Maak kennis met Financial Talents en bekijk de interne vacatures