NL
Toegevoegd aan Mijn favorieten

Hoe verloopt het sollicitatieproces bij Financial Talents?

1.Je stelt je kandidaat

Bekijk de vacatures of solliciteer spontaan voor een nieuwe finance job die je 100% ligt. Bij Financial Talents zit je alvast op de juiste plek.

2.We bellen je op

Heb je een studieachtergrond of ervaring in finance of accounting? Dan neemt onze consultant contact met je op en wordt er gepeild naar je technische skills en je motivatie.

3.We ontmoeten elkaar online

Om jouw tijdsinvestering tot een minimum te beperken, kan het eerste interview via internet verlopen. Handig om snel kennis te maken zonder dat jij je hoeft te verplaatsen.

4.Je wordt uitgenodigd voor een interview

Onze ervaren consultant ontvangt je in één van onze kantoren in Antwerpen, Brussel of Kortrijk (of op één van onze mobiele kantoren) om je cv en motivatie te bespreken. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat je skills én je persoonlijkheid van belang zijn om je goed te voelen in je job en in het bedrijf, gaan we ook dieper in op je technische kennis en doen we een persoonlijkheidsanalyse. Zo ben je zeker dat je volgende carrièrestap de juiste is.

5.We stellen je voor bij je potentiële werkgever

Omdat we onze klanten door en door kennen, kunnen we je vooraf optimaal informeren. Daardoor verhoog je je kansen bij je nieuwe potentiële werkgever.
Meer weten?
Wil je meer weten over Financial Talents Vlaanderen of heb je een vraag, neem dan contact met ons op.

Financial Talents Vlaanderen,
024 740 670


Wil je meer weten over Financial Talents Wallonië of heb je een vraag, neem dan contact met ons op.

Financial Talents Wallonië,
042 774 520

Zoekt u een finance professional?

Op zoek naar financieel talent dat bijdraagt aan de groei van uw bedrijf? Bezorg ons het gewenste profiel en we contacteren u zo snel mogelijk.

Plaats een aanvraag voor uw finance vacature
Waarom via Financial Talents?

Sinds 2010 is Financial Talents gespecialiseerd in financiële vacatures. Ontdek waarom Financial Talents je ideale partner is als financieel professional.

Ontdek wat Financial Talents voor jou kan betekenen
Wil je werken bij Financiel Talents?

Zin in een uitdagende job bij een jonge en ambitieuze kmo? Bij Financial Talents kom je terecht in een no-nonsense omgeving waar teamspirit centraal staat.

Maak kennis met Financial Talents en bekijk de interne vacatures