NL
Toegevoegd aan Mijn favorieten

Vaste finance jobs bij Financial Talents

Op zoek naar een nieuwe vaste job als boekhouder of finance professional? Met Financial Talents zet je een volgende stap in je carrière.

Ervaren Expert Consultants

Onze Expert Consultants zijn specialisten in hun vak en spreken jouw taal. Door hun jarenlange ervaring in de sector zijn ze perfect geplaatst om de job te vinden die bij jouw profiel past. Omdat ze een uitgebreid netwerk hebben en hun klanten door en door kennen, ontgaat hen geen enkele opportuniteit.

Begeleiding van A tot Z

  • Onze consultants loodsen je snel en efficiënt door het sollicitatieproces zodat je een voetje voor hebt op andere kandidaten.
  • Ze gaan na of jij past binnen de bedrijfscultuur van je potentiële werkgever. Zo weet jij zeker dat je je straks als een vis in het water voelt in je nieuwe job. 
  • Tijdens je salarisonderhandelingen staan ze voor je klaar met advies. Dankzij hun kennis van de sector kunnen ze salarissen precies inschalen volgens hun marktwaarde. 

Waaier van vaste jobs

Financial Talents is voor haar klanten permanent op zoek naar nieuwe medewerkers. Zowel op junior als senior niveau. 

Wil je meer weten over Financial Talents Vlaanderen of heb je een vraag, neem dan contact met ons op.

Financial Talents Vlaanderen,
024 740 670


Wil je meer weten over Financial Talents Wallonië of heb je een vraag, neem dan contact met ons op.

Financial Talents Wallonië,
042 774 520

Zoekt u een finance professional?

Op zoek naar financieel talent dat bijdraagt aan de groei van uw bedrijf? Bezorg ons het gewenste profiel en we contacteren u zo snel mogelijk.

Plaats een aanvraag voor uw finance vacature
Waarom via Financial Talents?

Sinds 2010 is Financial Talents gespecialiseerd in financiële vacatures. Ontdek waarom Financial Talents je ideale partner is als financieel professional.

Ontdek wat Financial Talents voor jou kan betekenen
Wil je werken bij Financiel Talents?

Zin in een uitdagende job bij een jonge en ambitieuze kmo? Bij Financial Talents kom je terecht in een no-nonsense omgeving waar teamspirit centraal staat.

Maak kennis met Financial Talents en bekijk de interne vacatures