NL
Toegevoegd aan Mijn favorieten

5 redenen om als finance professional voor Financial Talents te kiezen

Ben je finance of accounting professional? Ontdek snel waarom je bij Financial Talents moet zijn voor je volgende uitdaging.

1. Wij zijn gespecialiseerd in rekrutering van financieel talent

Al sinds 2010 rekruteren wij finance en accounting professionals. Ondertussen beschikken we over een uitgebreid netwerk en dito ervaring. Dat betekent dat je bij ons heel wat mogelijkheden hebt voor je volgende carrièrezet. Vind je job.


2. Onze consultants spreken jouw taal

Velen van onze consultants combineren een achtergrond in de financiële sector met een jarenlange ervaring in hr-consultancy. Zij beschikken over een diepgaande expertise en weten precies hoe ze jou het best kunnen helpen. 


3. We vinden de financiële job op jouw maat

Ben je op zoek naar een finance job op vaste of tijdelijke basis? Wil je aan de slag als interim-manager in een financieel departement? Onze consultants doen er alles aan om de vacature te vinden die bij jou past. Inhoudelijk én op het vlak van bedrijfscultuur. Zo ben je zeker dat er een perfecte fit is. 


4. Je kunt rekenen op een open communicatie en persoonlijke begeleiding

Als jonge en dynamische onderneming kiezen wij voor een persoonlijke relatie met onze kandidaten. Bij ons ben je niet zomaar een kandidaat, maar een financieel talent dat op zoek is naar een volgende professionele uitdaging. Heb je nood aan advies tijdens je salarisonderhandeling bij je nieuwe werkgever? Ben je op zoek naar een volgend project? Onze consultants staan voor je klaar.


5. Je vindt bij ons jobs bij bedrijven in alle regio’s van het land

Via onze kantoren in Antwerpen, Brussel, Kortrijk en Wallonië schakelen bedrijven uit heel België ons in om de juiste financiële professional voor hen te vinden, zowel vast als tijdelijk.Meer weten?
Wil je meer weten over Financial Talents Vlaanderen of heb je een vraag, neem dan contact met ons op.

Financial Talents Vlaanderen,
024 740 670


Wil je meer weten over Financial Talents Wallonië of heb je een vraag, neem dan contact met ons op.

Financial Talents Wallonië,
042 774 520

Zoekt u een finance professional?

Op zoek naar financieel talent dat bijdraagt aan de groei van uw bedrijf? Bezorg ons het gewenste profiel en we contacteren u zo snel mogelijk.

Plaats een aanvraag voor uw finance vacature
Waarom via Financial Talents?

Sinds 2010 is Financial Talents gespecialiseerd in financiële vacatures. Ontdek waarom Financial Talents je ideale partner is als financieel professional.

Ontdek wat Financial Talents voor jou kan betekenen
Wil je werken bij Financiel Talents?

Zin in een uitdagende job bij een jonge en ambitieuze kmo? Bij Financial Talents kom je terecht in een no-nonsense omgeving waar teamspirit centraal staat.

Maak kennis met Financial Talents en bekijk de interne vacatures